0 100 height
  • Slideshow

Riktning av bucklor

Sedan ett antal år finns det ingen anledning att lämna iväg bilen för omlackering bara för att man råkat få en buckla eller intryckning på plåten.

Riktning av bucklor (PDR)
Många gånger tar lacken ingen skada av att plåten får en buckla eller intryckning av tex ett dörruppslag och då finns det heller ingen anledning att lackera om delen.

Det vi gör när vi riktar bucklor är att med hjälp av specialverktyg, som finns i en mängd utföranden, går vi in bakom plåten och masserar tillbaka intryckningen tills den återfår sin ursprungsform. De flesta bucklor går att rikta på detta sätt. Med våra verktyg kommer vi dessutom oftast åt bucklan utan någon demontering. Detta gör att lagningen blir snabb och billig.

Fördelen att man inte behöver lackera den skadade delen risken för nyansskillnad försvinner och att Man bör därför sträva efter att alltid behålla originallacken så länge som möjligt.

Man ska komma ihåg att PDR är ett hantverk som kräver en skicklig utövare för att reultatet ska bli bra. Då är det oftast omöjlig att se att att plåten blivit riktad.

Rikt-av-bucklor

Europa Bilvård
Åkermansväg 25, Eslöv

Telefon  0413-13600

Epost:  info@diteceslov.se

Vi har blivit utsedda till
årets snabbväxande företag i Eslöv
av Mega Info